fbpx

3 titler til G14

Ustoppelige Intrekretsmestere!

Hvilken sesong det har vært for Tollnes Gutter 14! Ikke bare ble de interkretsmestere, men de gjorde det på en måte som vil bli husket i lang tid fremover. Gjennom hele sesongen viste de en sjelden kombinasjon av talent, vilje og lagånd. Det resulterte i at de gikk ubeseiret gjennom sesongen – med kun én uavgjort og resten seiere. En slik bragd er det få som kan vise til, og det sier mye om kvaliteten på dette laget.

Deres suksess ville ikke ha vært mulig uten et ekstraordinært trenerteam ved roret. Deres evne til å motivere, undervise og lede har vært avgjørende. Hver trening og hver kamp har vist en forbedring, en vilje til å presse grensene og en lidenskap for fotball som smitter over på alle rundt.

Og selvfølgelig, selve hjertet av denne bragden – spillerne. Hver enkelt spiller har bidratt med sitt unike talent, sitt engasjement og sin dedikasjon. Spesiell omtale må gis til kaptein Morten Jørgensen, som ikke bare ledet laget sitt på banen, men også ble ligaens toppscorer med 14 mål.

Vi i Tollnes er utrolig stolte av hver eneste spiller, trenerteamet og alle involverte. Dette er en sesong som vil bli husket, feiret og brukt som inspirasjon for kommende generasjoner i klubben.

Tollnes Gutter 14 har satt en ny standard, og vi ser med spenning frem til hva fremtiden bringer!

Tollnes Hele Livet!