fbpx

52 Deltakere til Mario Kart

Oppsummering av Mario Kart-turneringen på Tollnes E-Sport

52 ivrige spillere, som kjempet om tittelen som Mario Kart-mester.

Mario Kart-turneringen på Tollnes E-Sport ble en eventyrlig suksess. Med hele 52 deltakere ble det en intens og spennende konkurransen. Deltakerne var delt inn i to klasser, Barn og Voksne Barn, og alle var ivrige etter å vise sine ferdigheter på banen.

Det ble kjørt flere spennende løp, og det var tydelig at alle deltakerne hadde forberedt seg godt. Med så mange spillere var det også en flott atmosfære, med både heiarop, jubel og noen frustrerte stunder – akkurat som det skal være i en ordentlig turnering.

Resultater:

I «Barne»-klassen gjorde alle en strålende innsats, men det var Christopher Kolsø som til slutt kunne juble høyest og stolt kalle seg for Mario Kart-mester.

I «Voksne Barn»-klassen ble det også et svært jevnt løp, men Joachim Svensson viste seg å være den raskeste rundt banen og tok hjem seieren.

Tollnes E-Sport’s Mario Kart-turnering var en knallsuksess, med mange deltakere, høy stemning og fantastisk spilling. Gratulerer til Christopher Kolsø og Joachim Svensson for å ha blitt mestere i sine respektive klasser! Vi ser frem til neste event og enda flere intense Mario Kart-dueller.

Dem som ventet på tur brukte maskinparken vår til å spille Minecraft, Roblox, Gran Turismo, Fortnite, det alltid populøre Blazepods og noen som valgte å spille fotball!

Vi takker E-Sportalliansen, Altibox, Knowit og Viken Fiber for mulighetene til å slake slike arrangement.

Tollnes Hele Livet!
#Gamingforalle