fbpx

Årets første seier i en dramatisk kamp

Endelig kan Tollnes Fotball juble for tre poeng i årets sesong etter en kamp full av sjansesløseri og nervepirrende øyeblikk mot Herkules. «Vi gjør det altfor spennende for oss selv, men det er nettopp dette som er sjarmen med fotball,» uttaler en tydelig lettet trener etter kampen.

Tross en rekke sløste sjanser, kunne Tollnes-spillerne til slutt nyte følelsen av en velfortjent seier. Klubben fortsetter sitt arbeid med å få frem unge Tollnes-spillere og ser frem til resten av sesongen med fornyet optimisme.

En av kampens høydepunkter var innsatsen fra Tollnes’ unge talenter. To 14-åringer startet på banen fra start, og unge Morten Jørgensen stjal showet med sin scoring til 3-1 i de siste minuttene av kampen. Jørgensen, som nettopp hadde stått konfirmant premierte seg selv med scoring i 4. divisjon, og viser store ambisjoner for fremtiden. «Det gror godt i Tollnes, og du får sjansen i Tollnes,» sier treneren, stolt over å kunne fremme lokale unge spillere!

Morten Jørgensen
Morten Jørgensen

Med denne seieren og sterk ungdommelig innsats ser Tollnes frem til de kommende kampene med fornyet energi og entusiasme.

Tollnes Hele Livet!