fbpx

Avslutning FC24-sesong 1 og Sommergaming

På mandag avsluttet vi den spennende sesongen i FC-24! Torjus tok førsteplassen med imponerende 46 poeng, mens Peder fulgte tett etter med 42 poeng. Herman sikret tredjeplassen med en margin på kun ett poeng, noe som gjorde den siste runden ekstra spennende!

Sommerens Multigaming

Frem mot sommerferien vil vi arrangere multigaming i uke 25. Dette er en flott mulighet for barn å spille ulike spill og delta i morsomme aktiviteter. Trener Stian vil også sette opp en miniliga i FC24, som garantert vil bli en hit blant deltakerne.

Sommeravslutning

Vi planlegger to dager med multigaming på formiddagen i uke 26, likt det vi hadde i vinterferien, som en sommeravslutning for multigaminga. Mer informasjon og invitasjoner vil bli sendt ut via Spond.

Bli Med på Multigaming

Det finnes masse ledige plasser på multigaming, og vi ønsker nye medlemmer velkommen til Tollnes E-Sport. Dette er en flott mulighet for alle gaminginteresserte barn å bli en del av vårt inkluderende og morsomme miljø.

Jeg vil takke alle for en fantastisk vinter og vår, og ønske dere en flott sommer! Vi ser frem til å se dere igjen til høsten for nye spennende gamingopplevelser på Tollnes E-Sport ☀️

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på gaming@tollnes.no.