fbpx

Takk for en fantastisk cup-helg

Til alle medlemmer i Tollnes,

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet til hver og en av dere – spillere, foresatte, lagledere og trenere – for deres enestående innsats under O’Learys fotballcup på Tollnes. Dette året satte vi rekord med antall deltakende lag og besøkende, noe som vitner om det fantastiske engasjementet og samholdet i vår klubb.

Takket være dere alle, har cupen vokst seg større enn noensinne, og det styrker oss i våre forberedelser til neste arrangement i september. Vi ser frem til å fortsette denne positive utviklingen, og for å sikre at alle får en like flott opplevelse, minner vi om at det er viktig at hver familie bidrar under dugnadene.

Vi ser også frem til et konstruktivt evalueringsmøte med cupkomiteen, styret, og alle som hadde ekstra ansvar under årets cup. Deres tilbakemeldinger er uvurderlige for at vi skal kunne fortsette å forbedre og tilrettelegge for en enda bedre opplevelse neste gang.

Tusen takk igjen for at dere alle bidro til å gjøre O’Learys fotballcup til et strålende og minnerikt arrangement. Vi har mottatt utallige positive tilbakemeldinger som gjør oss både stolte og glade.

Ønsker dere alle en strålende uke fylt med glede og samhold!

Med vennlig hilsen, Audun Thorsen Styreleder