fbpx

Damelaget søker spillere – La Lidenskapen Din Skinne!

Bli med på vårt Damelag i Fotball – La Lidenskapen Din Skinne!

Er du klar for å utfordre deg selv, bli en del av et fantastisk fellesskap og sparke ball med oss? Da er det på tide å bli med på vårt damelag i fotball! La Lidenskapen Din Skinne!

Hvorfor velge vårt lag:

  • Lidenskap for Fotball: Vi elsker fotball, og vi vet at du gjør det også. Ditt talent og engasjement er akkurat det vi trenger for å nå nye høyder sammen.
  • Inkluderende Fellesskap: Vi er mer enn bare et fotballag, vi er en familie. Vår styrke ligger i mangfoldet og samholdet vårt. Uansett ferdighetsnivå eller erfaring, er du velkommen her.
  • Progresjon og Utvikling: Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter og nå dine mål. Trenerne våre er erfarne og vil støtte deg hele veien.
  • Konkurranse og Moro: Vi konkurrerer på et høyt nivå og streber alltid etter suksess. Men viktigst av alt, vi har det gøy på banen og utenfor den.

Hvem kan bli med:
Alder spiller ingen rolle. Enten du er ung og ambisiøs eller mer erfaren, har vi en plass til deg på laget vårt. Uavhengig av din tidligere fotballerfaring, er vi klare til å hjelpe deg med å utvikle deg og nå ditt potensial.

Hvordan bli med:
Ta det første skrittet mot å bli med på vårt damelag i fotball ved å kontakte oss. Du kan også delta på en av våre åpne treninger for å møte laget og se om dette er det rette for deg. Bli en del av vårt lidenskapelige fotballfellesskap!

Spørsmål? Kontakt oss på for mer informasjon.

Fotball handler om lidenskap, samhold og utfordringer. Bli med på vår reise, og la oss sammen skape minner som varer livet ut. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt lag og se deg på banen! Bli med oss på reisen mot suksess og moro på fotballbanen!

Bli en del av vårt lidenskapelige fotballfellesskap! #Tollneshelelivet ⚽️