fbpx

En fantastisk sesong er over!

Strålende Sesongavslutning for Tollnes G14 – En Stolt Andreplass i Odd Elite Cup!

Vårt G14-lag hos Tollnes har avsluttet sesongen på spektakulært vis ved å nå finalen i den prestisjetunge Odd Elite Cup denne helgen. Laget har levert en bemerkelsesverdig sesong, nesten ubeseiret, og demonstrert eksepsjonell ferdighet og samarbeid på banen.

I gruppespillet viste guttene utmerket spill ved å slå Ull/Kisa, Frøy, og Kongsberg. Deres engasjement og taktisk dyktighet førte dem til en spennende semifinale mot Løvenstad, hvor de sikret en imponerende 2-1 seier og en vei til finalen.

Finalen mot Donn var et nervepirrende oppgjør. Tollnes hadde full kontroll gjennom kampen, men til tross for mange sjanser, endte kampen 0-0 og gikk videre til straffesparkkonkurranse. Det var en kamp der hver eneste spiller viste sitt beste, men med en uheldig bom på straffe, endte Tollnes med en ufortjent andreplass.

Vi ønsker å understreke den utrolige innsatsen og ånden laget har vist gjennom hele året. Å avslutte på andreplass av 16 lag er en prestasjon guttene absolutt skal være stolte av. Dette er en gruppe unge spillere som har demonstrert ikke bare sportslig dyktighet, men også ekte lagånd og besluttsomhet.

Til våre spillere, trenere og støtteapparat: Gratulerer med en fantastisk sesong! Deres dedikasjon og harde arbeid har virkelig betalt seg, og vi ser fram til å se hva fremtiden bringer for dette talentfulle laget.