fbpx

En Sesong for Historiebøkene

I fotballens verden er det sjelden vi ser et lag dominere så totalt som Tollnes Gutter 14 har gjort denne sesongen. De har ikke bare vunnet – de har herjet med motstanden. Fra de første sparkene på ballen i vinterseriens treningskamper til de siste fløytesignalene i interkrets, har Tollnes G14 vist at de er et lag for fremtiden.

Starten av sesongen satte tonen for hva som skulle komme. I 1. divisjon/kval interkrets gikk de ubeseiret gjennom 7 kamper, scoret 50 mål og slapp inn kun 4. I selve interkretsspillene fortsatte de å imponere med 10 seire og en enkelt uavgjort i 11 kamper, og en målforskjell på imponerende 59-8.

Men det er en kamp som skiller seg ut – den ene som endte uavgjort. Denne kampen står som et bevis på lagets menneskelighet i en ellers overmenneskelig sesong. På 18 tellende kamper har Tollnes G14 tatt hele 52 poeng av 54 mulige. Med 109 scorede mål og kun 12 sluppet inn, har de vist en sjelden kombinasjon av offensiv kraft og defensiv soliditet.

Internasjonalt har de også markert seg med seier i en prestisjefylt eliteturnering i Sverige, hvor de tok hjem seieren mot Odd i finalen.

Før de avslutter en utrolig sesong, står Tollnes G14 overfor TM-turneringen i Skjærgårdshallen og elite-turneringen på Odds Ballklubb. Med bare en uavgjort kamp som det eneste skåret i gleden, er lagets målsetting klart: Å avslutte med full seier.

Trenerteamet, ledet av den karismatiske Jon Henrik Engravslia, har vært en inspirasjonskilde og en taktisk mastermind bak lagets triumfer. Deres strategiske forberedelser og motivasjonelle ferdigheter har vært essensielle for lagets utvikling og suksess.

Med blikket fast rettet mot de siste turneringene, er det ingen tvil om at Tollnes Gutter 14 vil fortsette å imponere. Følg med på Tollnes.no for å holde deg oppdatert på lagets fremskritt, og kom for å heie dem frem til nye seire!