fbpx

Fantastiske oppmøte på julemarkedet

Et Magisk Julemarked på Tollnes: Suksess med Paw Patrol og Nissen!

Det var en uforglemmelig opplevelse ved Tollnes’ årlige julemarked, et sted hvor julemagien virkelig kom til liv. Dette året ble vi overrasket med et spesielt besøk fra selveste Paw Patrol og nissen, noe som lyste opp ansiktene til alle våre små besøkende.

Med en fantastisk samling av utstillere som viste frem sine unike og vakre varer, var det noe for enhver smak. Fra håndlagde juledekorasjoner til lokalt produserte delikatesser, var hvert eneste bod en skattekiste av juleglede.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre utstillere for deres tid, engasjement, og for å bringe så mye kreativitet og skjønnhet til markedet. Deres innsats var nøkkelen til suksessen til dette arrangementet.

En spesiell anerkjennelse går også til våre utrolige frivillige, hvis uopphørlige innsats og varme smil gjorde julemarkedet til et hyggelig og innbydende sted for alle. Deres dedikasjon og hardt arbeid er grunnsteinen i vårt fellesskap.

Og sist, men ikke minst, en hjertevarmende takk til Kiwi for å ha donert godteri til godteposene. Disse posene ble med glede delt ut av nissen til alle barna, og spredde ekstra juleglede og søte overraskelser.

Takk til alle som deltok og bidro til å gjøre dette julemarkedet til et minnerikt og gledesfylt arrangement. Vi ser frem til å ønske dere alle velkommen tilbake neste år for mer festligheter og julemagi!