fbpx

Før kampen mot Storm/Fossum 2

Kjære Tollnes-familie

I kveld smeller det igjen på Tollnes stadion! Klokken 20:00 tar våre dyktige Tollnes-damer imot Storm/Fossum2, og vi håper på en elektrisk kveld med mye mål og god stemning på tribunen.

Etter en intens og spennende kamp mot Kragerø sist, der våre damer virkelig viste hva de er laget av, er laget nå enda mer motiverte og klare for å fortsette den gode trenden. Seieren mot Kragerø har gitt laget et skikkelig boost, og vi kan garantere at de er sultne på mer suksess. Storm/Fossum2 kommer på besøk, og det er duket for nok en spennende batalje. Vårt lag er i toppform, og trenerteamet har jobbet hardt for å sikre at vi stiller sterkest mulig til denne kampen. Med en solid forsvarslinje, kreativt midtbaneledd og skarpe angripere, ligger alt til rette for at vi kan skape magiske øyeblikk på banen.

Din Støtte Teller
Vi trenger din støtte! Fotball er ikke bare en idrett på banen, det handler også om fellesskapet og den gode stemningen som skapes av dere på tribunen. Ta med venner og familie, kle dere i Tollnes’ farger, og bli med på å lage en uforglemmelig kveld. Heiarop, klapping og jubel gir våre spillere den ekstra energien de trenger for å levere sitt aller beste.

Hvor og Når
Sted: Tollnes stadion
Tid: Klokken 20:00

Så finn frem det beste humøret, og kom og hei Tollnes-damene frem til en ny seier! La oss fylle stadion med glede, energi og en uovertruffen støtte for vårt fantastiske lag. Vi sees på Tollnes stadion klokken 20:00 – sammen skal vi skape magi!

💛🖤🥳⚽️🌞

Med sportslig hilsen,
Rune Jensen
Trener Tollnes Damelag