fbpx

Fortnite Duo Zone Wars-Turnering

Vi inviterer alle gamere til å delta i vår spennende Fortnite-turnering som finner sted 16. juni klokken 15:00 på Tollnes klubbhus. Dette er en Duo Zone Wars-turnering, så finn deg en partner og meld dere på! Påmelding skjer via dette skjemaet.

Det vil være en fantastisk dag med masse action og moro. Viken Fiber stiller med gaming-rig, det vil det være giveaways og flotte premier, inkludert en premie til vinnerlaget av Fortnite-turneringen.

For å gjøre dagen enda bedre, vil kiosken være åpen med et bredt utvalg av snacks og drikke, slik at du kan holde energinivået oppe mens du spiller. Vi kommer også til å streame hele eventet live, og vi har dyktige castere på plass for å kommentere kampene underveis. Dette gir en ekstra dimensjon til opplevelsen, både for deltakere og tilskuere.

Dette blir en morsom og spennende dag for alle som er glad i gaming, og vi håper at så mange som mulig vil komme og være med på moroa. Så finn deg en partner, meld dere på, og bli med på en uforglemmelig Fortnite-turnering hos oss på Tollnes klubbhus. Vi gleder oss til å se dere på søndag for en fantastisk gaming-opplevelse!

Gaming for alle!