fbpx

G19 med sølv på TM

Sølv til Tollnes G19 i TM five a side 💛🖤

Tollnes G19 tok en sterk 2 plass under helgens TM five a side. Hele 32 lag fra Telemark var påmeldt i G19-klassen, men det hindret ikke Tollnes-gutta å nå finalen.

I Gruppespillet ble et sterkt Urædd-lag slått 6-3, Eidanger 1 ble slått 4-2, mens en tett og jevn kamp mot Pors 1 endte med 3-2-tap. Her var det mange store sjanser til begge lag og kampen kunne fort endt med seier.

1/8 ble spilt mot Skidar, her ble det en 4-2 seier.
Kvart finale motstander var Kragerø, endte 5-1 etter glimrende spill.
Semifinalen ble spilt mot Storm, her hadde gutta god kontroll og leda 3-1 til det var litt igjen av kampen men rota det litt til for seg selv og måtte ut i golden goal og straffekonk. Den vant Tollnes!

I finalen ventet Pors igjen. Gutta var slitne, men ekstremt revansjesugne. Tok ledelsen og lå foran nesten hele kampen. Jobba ekstremt hardt og skapte sjanser på sjanser, Dessverre endte det med et surt ett måls-tap igjen, akkurat som i gruppespillet.

Trener Tor Helge Frønes er imponert over gutta. De spilte fin fotball, scoret mange fine mål og jobba knall hardt i alle kampene og tok seg fullt fortjent til en finale 😊
Nest best G19-laget i TM five a side er sterkt, det gror godt i Tollnes 💪💛🖤