fbpx

Gjennomførte lovende treningskamp mot Hei IL

I en verdifull treningskamp i oppkjøringen til den kommende sesongen, sikret Tollnes’ damelag en oppmuntrende 3-2 seier over Hei Damelag på bortebane. Denne kampen ga verdifull spilletid og innsikt i lagets nåværende form, og viste at Tollnes er på riktig spor mot sesongstart.

Strategien for kampen var klar fra begynnelsen, med et ønske om å implementere høyt press mot Hei. Dette lyktes laget med gjennom hele den første omgangen, noe som resulterte i et solid spill og skapte gode muligheter. Denne perioden, som varte i 35 minutter, ga en god indikasjon på lagets potensial og samspill.

Selv om spillerne viste tegn til tretthet mot slutten av den andre omgangen, bidro deres innsats og samhold til å bevare ledelsen. Kampen mot Hei var en god test av lagets styrke og utholdenhet, og selv om det er rom for forbedring, er det mange positive takeaways.

Seieren i denne treningskampen mot Hei er et godt tegn for Tollnes damelag. Det viser at treningene bærer frukt, og at laget er i ferd med å finjustere formen før sesongen offisielt starter. Spillerne og trenerne har grunn til å være fornøyde med prestasjonen, samtidig som de anerkjenner at det fortsatt er arbeid som må gjøres.

Tollnes ser nå frem mot sin neste utfordring, en hjemmekamp mot Herkules på søndag kl 18:30. Denne kampen representerer en annen mulighet til å teste og forbedre spillet før sesongstarten. Det blir spennende å se hvordan laget utnytter denne sjansen til å fortsette sin utvikling.

Fans og støttespillere oppfordres til å holde øye med Tollnes damelag i denne oppkjøringsperioden. Deres støtte er uvurderlig, og sammen kan vi se frem til en spennende sesongstart. La oss samle oss bak laget og støtte dem gjennom disse viktige forberedelsene!