fbpx

Gratulerer med dagen Tollnes

91 år med pasninger, mål, jubel og noen ganger skuffelse. Gjennom alle disse årene har du samlet et fellesskap av spillere, trenere, støtteapparat og fans som har delt hvert eneste øyeblikk på og utenfor banen. Du har ikke bare blitt et symbol for fotball, men også for samhold, lidenskap og utholdenhet.

I hjertet av våre nærområder – Nenset, Kongerød og Klyve – står en institusjon som over tid har blitt mer enn bare en fotballklubb. Tollnes Fotball har, opp gjennom årene, vært et sentralt ankerpunkt for disse samfunnene, en kraft som har bundet dem sammen på måter som går langt utover fotballbanen.

For de unge i Nenset, Kongerød og Klyve har Tollnes vært en arena for vekst, utvikling og læring. Gjennom sporten har generasjoner av barn og ungdom fått en mulighet til å utvikle seg, ikke bare som spillere, men som mennesker. De har lært verdien av hardt arbeid, samarbeid, disiplin, og – kanskje viktigst av alt – følelsen av tilhørighet.

Men klubben har også vært et samlingspunkt for familier, venner og naboer. Det er ikke uvanlig å se besteforeldre, foreldre og barn samles rundt banen, heie på sitt lokale lag, og dele øyeblikk av glede, spenning og noen ganger tårer. Tollnes har vært stedet hvor vennskap er knyttet, minner er skapt, og samfunnsånden er styrket.

For de lokale bedriftene har Tollnes også spilt en nøkkelrolle. Gjennom sponsing, arrangementer og samarbeidsprosjekter har klubben støttet og blitt støttet av det lokale næringslivet, noe som har bidratt til økonomisk vekst og velferd i disse områdene.

Men kanskje mest av alt, har Tollnes vært en kilde til stolthet for nærområdet. I gode og dårlige tider har klubben representert håp, lidenskap og utholdenhet. Den har vist at uansett størrelse på samfunnet, med riktig ånd og fellesskap, kan vi oppnå store ting.

Så når vi reflekterer over hva Tollnes Fotball har betydd for disse nærområdene, ser vi ikke bare en klubb, men en institusjon som har formet kulturen, verdiene og skjebnen til Nenset, Kongerød og Klyve.

Historien forteller om generasjoner av spillere som har satt på seg drakten med stolthet, av utallige kamper hvor hvert sekund har talt, og av den urokkelige troen på at neste kamp kan være den beste noensinne. Måtte de kommende årene bringe enda flere triumfer, vekst og minneverdige øyeblikk.

Gratulerer med 91 år, og måtte det være starten på en ny epoke med storhet for Tollnes Fotball! Hip, hip hurra! 🎉🎈🍾⚽️

TOLLNES HELE LIVET!