fbpx

Jentegaming er i gang!

Fantastisk Oppstart for Jentegaming hos Tollnes E-Sport!

Fredag markerte en spennende begynnelse for Tollnes E-Sport med lanseringen av vårt nye Jentegaming-initiativ. Vi er stolte over å meddele at 14 spilleglade jenter deltok i denne første samlingen. Det var en kveld fylt med moro, spill, og ikke minst muligheten til å stifte nye vennskap.

Gjennom spillene fikk jentene muligheten til å utforske digitale verdener, lære nye ferdigheter og samarbeide i team. Dette initiativet er en del av vår innsats for å fremme inkludering og mangfold innen e-sport, og vi er begeistret over den positive mottakelsen det allerede har fått.

Vi ser frem til å tilby dette programmet så ofte som mulig. For å gjøre dette mulig, ønsker vi å bygge et engasjert trener- og laglederteam. Hvis du som forelder er interessert i å bidra, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Din støtte vil være uvurderlig i å fremme et trygt, morsomt og lærerikt miljø for jentene.

Takk til alle som deltok og bidro til å gjøre denne oppstarten til en suksess. Vi gleder oss til mange flere spennende stunder med Jentegaming hos Tollnes E-Sport!