fbpx

Kampreferat Odd3 vs Tollnes

På en kjølig høstkveld på Skagerak Arena, viste Tollnes at lagets gode høstform ikke er en tilfeldighet. I en jevnspilt affære mot Odd 3, sørget toppscorer Marcus Holthe Kvam for at de tre poengene returnerte til Tollnes.

Gjennom store deler av kampen var det tydelig at begge lag ønsket å sikre seg tre poeng. Første omgang så begge lagene skape flere gode sjanser, men ingen av dem klarte å omsette disse til mål. Forsvaret på begge sider var solid, og begge lagets keepere viste hvorfor de er blant divisjonens beste.

Marcus Holthe Kvam, som var tilbake etter suspensjon, ble tildelt flere gode sjanser, men Odd 3s forsvar og keeper var lenge en torn i øyet for spissen. Men i det 83. minutt fikk han sin revansje. Endelig gikk ballen i nettmaskene og Tollnes opp i en 0-1-ledelse på Skagerak Arena!

Resten av kampen fortsatte i samme intense takt, med Odd 3 på jakt etter en utligning. Men Tollnes’ forsvar stod stødig, og når sluttsignalet gikk kunne Tollnes-spillerne juble for nok en viktig seier i kampen for å holde seg unna nedrykksstreken.

Med denne seieren kan Tollnes endelig puste litt lettere, da laget nå er over den fryktede nedrykksstreken. Det har vært en sesong med mange opp- og nedturer, men nå ser det ut til at laget har funnet formen akkurat i rett tid.

Etter kampen roste Tollnes-treneren lagets innsats og viljestyrke, og spesielt fremhevet han Marcus Holthe Kvams viktige bidrag. «Å ha Kvam tilbake i laget gir alle en boost. Han viser hvorfor han er så viktig for oss,» sa treneren etter kampen!

Tollnes fortsetter sin marsj oppover tabellen, og med kveldens seier er optimismen større enn noensinne blant supporterne. Med denne formen, og nå over nedrykksstreken, har Tollnes alle muligheter til å sikre seg en plass i divisjonen for neste sesong.