fbpx

Kampsammendrag: Eidanger – Tollnes

Jadda! Ett poeng til i høstsamlingen vår! Liten tvil til alle fremmøtte at høstens Tollnes-lag gir seg aldri og jobber for hverandre og klubben. Vi skal være fornøyde med 1 poeng, samtidig så er vi nære 3 også. Til tider har vi bare 4 senior-spillere på banen som jobber beinhardt for hverandre. Både vår eminente toppscorer og «Pirlo» Enggravslia (journ. anm.) var skadet/suspendert og sårt savnet!

Da er det deilig å se at Biak løper mer og takler mer enn alle utpå der. Endelig var vår Biak back in business igjen og det nyter vi. Til tross for å være underdogs på grunn av fraværene, viste Tollnes utrolig karakter og tapperhet gjennom hele 90 minutter.

Joakim Gilmour ble dagens mann for Tollnes, da han fant nettet og sørget for at Tollnes fikk med seg et verdifullt poeng hjem. Eidanger IL, på sin side, presset hardt og hadde flere sjanser gjennom kampen, men Tollnes’ forsvar stod støtt og nektet vertene en vinner.

Begge lagene hadde sine øyeblikk i søkelyset, men det var Tollnes sin kampvilje som virkelig skinte gjennom, gitt deres situasjon før kampen. Mens Eidanger kan være litt skuffet over å ikke ha tatt alle tre poengene, vil Tollnes trolig se på dette som en stor prestasjon, gitt de utfordringene de stod overfor.

Dagens målscorer Joakim Gilmour og debutant Aldin Dizdarevic (i bildet) fra vårt G16-lag bidro til en flott kamp. Liten tvil at du får sjansen tidlig i Tollnes!