fbpx

Kampsammendrag mot Fossum/Storm

Trener Rune Jensen fra Tollnes Damelag gir en entusiastisk oppsummering etter lagets seier 5-2 over Fossum/Storm Damelag. Kampen startet tregt for Tollnes, som ikke klarte å utnytte sine sjanser. Elisabeth, lagets toppscorer, satte imidlertid fart på tingene med to raske mål som ga dem en fortjent 2-0 ledelse. Fossum/Storm klarte å redusere til 2-1 før pause.

I andre omgang fortsatte Tollnes å sløse med sjansene sine, og Fossum/Storm utlignet til 2-2 på straffe. Men etter dette tok Tollnes over fullstendig og viste sitt beste spill, og scoret tre mål i løpet av de siste 30 minuttene av kampen, og demonstrerte et imponerende toppnivå.

Med denne seieren klatrer Tollnes til andreplass i divisjonen, og trener Jensen ser frem til resten av sesongen med optimisme. Han oppfordrer også tilskuerne til å møte opp for neste kamps utfordring mot Herkules kommende torsdag.