fbpx

Kampsammendrag mot Hei IL

I kampen mellom Tollnes Fotball og Hei IL der bunn utfordret toppen, var det Tollnes som tok ledelsen i første omgang. Etter en jevn start var det Tollnes som fikk muligheten til å score på et hjørnespark. Etter et godt slått innlegg klarte toppscorer Marcus Holthe Kvam å sette ballen i mål, og dermed gikk Tollnes opp i ledelsen.

Dette målet ga Tollnes et viktig løft, og de klarte å forsvare ledelsen gjennom første omgang. Hei IL, som leder tabellen presset for en utligning, men Tollnes forsvarte seg solid og klarte å holde unna.

I andre omgang fortsatte Hei IL å presse på for å komme tilbake i kampen. De skapte flere målsjanser og hadde en større del av ballbesittelsen. Det skulle bli vanskeligere for Hei IL etter at en av deres spiller fikk sitt andre gule for kvelden og en tidlig dusj!

Tollnes Fotball på sin side jobbet hardt for å holde på ledelsen og satset på kontringer når de fikk muligheten.

Tross intens press klarte ikke Hei IL å utligne, og kampen endte med en overraskende seier for Tollnes, selv om Tollnes og Marcus Holthe Kvam kunne scoret sitt andre for kvelden da Tollnes fikk et straffespark på tampen av kampen, men Hei-keeper reddet dessverre!

Dette var en kamp som viste hvordan vilje og tæl kan overraske og gi topplaga en utfordring, og hvordan en enkelt scoring på en corner kan snu kampbildet!

Dessverre for Tollnes fikk også Marcus Holthe Kvam marsjordre etter at også fikk sitt andre gule kort for kvelden, noe som gir kvelden og denne viktige seieren en bitter smak.

#Tollneshelelivet