Målscorere for Tollnes:

Jan Martin Fredriksen Kvam
Mahdi Saada (2 mål)
Marcus Holte Kvam

En bemerkelsesverdig prestasjon ble levert av Mahdi Saada, som var involvert i tre mål. Dessverre var hans tredje bidrag et selvmål.

Trener Jon-Henriks Kommentarer

Trener Jon-Henrik var fornøyd med lagets innsats og delte sine tanker etter kampen:“Vi spiller en veldig solid første omgang, og leder fullt fortjent 3-0 til pause. Sterk motvind og lav sol gjør det vanskelig å spille like godt i andre omgang. Gutta kjemper hardt, og det er moro at vi avslutter kampen med fem G15-spillere. Øystein Hartveit Råve får debuten sin de siste 10 minuttene i mål.”

Kampens Forløp

Tollnes startet kampen med høy intensitet og kontroll, noe som resulterte i en solid 3-0 ledelse til pause. Jan Martin Fredriksen Kvam åpnet målkontoen, før Mahdi Saada økte ledelsen med to mål. Marcus Holte Kvam la til et fjerde mål, som sikret en komfortabel seier for Tollnes.

Andre omgang bød på utfordringer med sterk motvind og lav sol, men laget klarte å holde på ledelsen. Selv med et selvmål av Mahdi Saada, beholdt Tollnes kontrollen og viste styrke i forsvar.

Unge Talenter på Banen

En av de mest gledelige aspektene ved kampen var inkluderingen av fem G15-spillere i sluttminuttene. Øystein Hartveit Råve fikk også sin debut i mål, noe som lover godt for fremtiden til Tollnes.

Veien Videre

Med denne seieren fortsetter Tollnes sin sterke form i serien. Laget ser frem til neste utfordring, vel vitende om at de har bredden og talentet til å fortsette suksessen.