fbpx

Kampsammendrag: Tollnes Damelag Seirende Mot Kragerø

Trener Rune Jensen gir en oppsummering av Tollnes Damelags overbevisende 5-0 seier over Kragerø.

«Kampen startet bra, og vi hadde god kontroll i begynnelsen,» forteller Jensen. «Det ble imidlertid litt Hawaii-fotball i første omgang med mange feilpasninger og en del frustrasjon.»

Til tross for utfordringene i første omgang, gikk Tollnes til pause med en 1-0-ledelse, takket være en scoring fra Tuva. I andre omgang implementerte laget en ny slagplan som løftet både spillet og aggressiviteten. «Slagplanen for andre omgang ble gjennomført på en utmerket måte,» sier Jensen stolt.

Keeper Mariana var en nøkkelspiller med to avgjørende utspill som førte til scoringer, noe som bidro til hennes imponerende to assist i kampen. Ida bidro sterkt med to mål, mens Vero og Elisabeth hver satte inn et mål.

Til tross for Kragerøs unge og talentfulle lag, klarte de aldri å true Tollnes Damelag i denne kampen. Jensen avslutter, «Det var en solid laginnsats og en velfortjent seier. Vi ser frem til å bygge videre på denne prestasjonen.» Tollnes Damelag ser nå fremover med fornyet selvtillit etter en sterk prestasjon borte og sesongens første seier og 3 poeng sikret!