fbpx

Kampsammendrag: Tollnes Damelag vs Snøgg

Kjære Tollnes-venner,

For en kamp det var for Tollnes damelag! Dette er uten tvil den beste prestasjonen hittil denne sesongen. Laget gikk ut med en fantastisk innsats og tok virkelig tak i kampen fra start.

Allerede etter 12 minutter satte Elisabeth inn det første målet etter en perfekt pasning. Kampen fortsatte med høy intensitet, og etter 42 minutter scoret Ida på en retur, noe som ga oss en 2-0-ledelse. Snøgg reduserte til 2-1 etter 44 minutter, like før pause.

I pausen ble vi enige om å fortsette å dominere kampen med gode bevegelser og presise pasninger. Dette ga raskt resultater da Elisabeth i andre omgang scoret igjen og økte ledelsen til 3-1. Tollnes kjørte over Snøgg, som hang etter på alle områder. Vinterens harde trening viste seg i form av overlegent god kondisjon.

Resultatet ble til slutt 4-1 etter at Ida satte inn enda et mål, og Tollnes kan derfor feire 17. mai som serieleder!!!

En stor takk til Thomas Kvam for lånet av vinnerbussen og til Isa for å stille opp som sjåfør. Også en takk til alle tilskuere som reiste fra Tollnes for å heie på laget – dere er fantastiske! 🥰

Håper å se alle Tollnes-supportere på stadion neste onsdag kl. 20:00. Kom og støtt laget!