fbpx

Kampsammendrag: Tollnes Fotball vs. Stathelle/Langesund

En dramatisk kamp på Tollnes stadion

Det var en spennende og dramatisk kamp på Tollnes stadion da hjemmelaget møtte Stathelle/Langesund. Tollnes startet kampen med stor energi og entusiasme, og allerede tidlig i første omgang kom det første store høydepunktet. Debutanten Mehdi viste seg frem med et vakkert mål på frispark, som satte Tollnes i førersetet med en 1-0-ledelse.

Selv om Tollnes dominerte spillet, kom bortelaget tilbake og utlignet på en dødball. Spenningen var til å ta og føle på da begge lag kjempet hardt om overtaket. Rett før pause fikk Tollnes en straffe, og Marcus viste nerver av stål ved å sette ballen sikkert i mål. Med dette gikk lagene til pause med en 2-1-ledelse til hjemmelaget.

Andre omgang byr på nye utfordringer

Andre omgang startet med høyt tempo, men dessverre for Tollnes, var det Stathelle/Langesund som kom best i gang. De utlignet raskt etter en corner, noe som satte hjemmelaget under press. Tollnes jobbet hardt for å gjenvinne ledelsen, men til tross for flere gode sjanser, var det bortelaget som utnyttet mulighetene best. De tok ledelsen for første gang i kampen, og stillingen var nå 3-2 til Stathelle/Langesund.

Dramatiske avslutningsminutter

Med bare sekunder igjen på klokka fikk Tollnes en gyllen mulighet til å redde poeng da de ble tildelt sin andre straffe for dagen. Marcus, som allerede hadde scoret på en straffe, tok ansvar igjen. Nok en gang viste han sin kalde effektivitet fra straffemerket og sikret et fortjent poeng for Tollnes med en utligning til 3-3.

Trenerens refleksjoner

Etter kampen delte trener Jon-Henrik Engravslia sine tanker om lagets prestasjon:

«Jeg synes vi spiller en veldig god første omgang og burde i utgangspunktet avgjort kampen da. Stathelle er mer påskrudd i begynnelsen av andre omgang og vi følger ikke helt kamplanen. Vi mangler fremdeles noen sentrale spillere, så jeg har veldig tro på veien videre. Vi tar mer over etter hvert, men brenner for mange sjanser. Totalt sett får vi med oss et helt fortjent poeng. Jeg syns laget kjemper bedre enn i tidligere kamper, og det er mye positivt å bygge på videre.»

Veien videre for Tollnes Fotball

Tollnes kan ta med seg mange positive elementer fra denne kampen, til tross for at de ikke klarte å sikre alle tre poengene. Laget viste stor kampvilje og hadde flere sterke perioder, spesielt i første omgang. Med fortsatt fokus på trening og forbedring, samt håp om å få tilbake noen sentrale spillere, ser fremtiden lys ut for Tollnes.

Vi takker alle som kom og støttet laget i denne spennende kampen, og håper på like god oppslutning i fremtidige kamper.