fbpx

Kjære Frivillige i Tollnes Fotball

I dag, den 5. desember, på Frivillighetens dag, ønsker vi å uttrykke vår dypeste takknemlighet og anerkjennelse for den utrolige innsatsen hver og en av dere har bidratt med til vår klubb. Tollnes Fotball er mer enn bare en klubb; det er et fellesskap, en familie, og det er takket være dere.

Der dere står, dag inn og dag ut, under både sol og regn, viser dere hva ekte engasjement og lidenskap betyr. Fra å stille opp på dugnader til å organisere arrangementer, fra å trene våre unge spillere til å sørge for at hver kamp og hver trening går smidig – deres arbeid er uvurderlig.

Deres frivillige innsats har ikke bare gjort Tollnes Fotball til en fantastisk klubb for så mange, men har også skapt et miljø hvor respekt, vennskap, og samhold står i sentrum. Vi ser hvordan våre unge spillere vokser, ikke bare som fotballspillere, men også som mennesker, og dette er i stor grad takket være deres positive innflytelse og støtte.

Så i dag, vil vi bare si: Takk. Takk for at dere gir av deres tid, energi og hjerte. Takk for at dere er ryggraden i Tollnes Fotball. Sammen fortsetter vi å bygge en klubb vi alle kan være stolte av.

Med hjertevarm hilsen,
Tollnes Fotball