fbpx

Lokal gutt ble helten!

En Suksessfull EA FC24-turnering hos Tollnes: En Dag Full av Spillglede og Samhold

Fredag 24. november var en spesiell dag for gaming-entusiaster hos Tollnes, da vi med stor glede avholdt EA FC24-turneringen i samarbeid med KRED Norge, E-Sportalliansen, Sparebank1 Sør Øst, Deli de Luca Myren og Viken Fiber. I underkant av 50 deltakere, ble turneringen et spektakulært arrangement som samlet spillere og lag i en feiring av e-sport og fellesskap.

Deltakerne møtte opp spente og klare til kamp, hvor de kjempet gjennom både A- og B-sluttspill. Spennende øyeblikk og intense kamper ble delt med et større publikum, da hovedscenen ble streamet live på vår Twitch-kanal. Kommentatorene gjorde en fremragende jobb med å fange essensen av hvert spill, og tilførte en ekstra dimensjon til seeropplevelsen.

Et av de mange høydepunktene var den utrolige støtten og gleden deltakernes venner viste for hverandres kamper og resultater. Det var inspirerende å se flere unge gutter prøve seg som kommentatorer, og deres talent og entusiasme for spillet skinte virkelig gjennom.

Den lokale stjernen Daro stjal showet ved å bli dagens vinner, til stor jubel fra både tilskuere og motspillere. Hans seier var ikke bare en personlig triumf, men også et bevis på det sterke talentet vi har i vårt lokalsamfunn.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som bidro til at denne dagen ble uforglemmelig, både for spillerne og for alle som fulgte med. En spesiell takk går til våre partnere og sponsorer for deres støtte og engasjement i å fremme e-sport og fellesskap.

Gled dere til flere slike arrangementer, for dette er bare begynnelsen på en spennende reise innen e-sport for Tollnes. Følg med på vår nettside og sosiale medier for kommende arrangementer og oppdateringer.

Takk for en fantastisk dag med spill, samhold og minner som vil vare lenge!