fbpx

Ny debutant for Tollnes A-lag!

Alexander Berentsen Chaouachi

I en spennende kamp på hjemmebane gikk Tollnes dessverre på et knepent tap mot Storm 2-3! Selv om resultatet ikke gikk i Tollnes’ favør, var det likevel en hyggelig begivenhet for klubben.

Den store nyheten fra kampen var debuten til Alexander Berentsen Chaouachi, født i 2009, som fikk sin første mulighet på A-laget. Alexander leverte en strålende prestasjon og demonstrerte umiddelbart hvorfor trenerne hadde gitt ham sjansen. Med full kontroll på sin del av banen, viste han både teknisk dyktighet og taktisk forståelse. Hans evne til å sende presise pasninger fremover og hans styrke i duellspillet ble godt mottatt av både medspillere og tilskuere.

«Alexander hadde en fantastisk debut. Han viste virkelig at han har det som trengs for å spille på dette nivået,» sa Tollnes-trener «Toro» etter kampen. «Det er alltid spennende å se unge spillere ta steget opp og levere fra dag én. Hele laget og støtteapparatet er imponert.»

Klubben ser nå frem til å følge Alexander i tiden som kommer, og håper han vil fortsette å utvikle seg og bidra positivt til laget. Hans debut er en påminnelse om Tollnes Fotballs engasjement i å utvikle unge talenter og gi dem sjansen til å vise seg frem på høyere nivåer.

Selv om tapet var en nedtur, gir Alexander Berentsen Chaouachis innsats grunn til optimisme for fremtidige kamper!