fbpx

Ny rekord på Trimbingo

Ny Rekord og Strålende Samhold under Tollnes’ Trimbingo!

En solfylt søndag var rammen for en festdag i Tollnes, da rekordmange satte føttene på stien for å være en del av den populære Trimbingo-arrangementet. Med hele 220 bonger solgt, ble det ikke bare en dag for bingo, men også en dag hvor nærmiljøet virkelig viste hva det betyr å stå sammen!

Den flotte dugnadsviljen var umulig å overse. Hvert eneste lag i Tollnes har satt sitt preg på arrangementet og bidratt til å skape en fantastisk dag for store og små. Med en kombinasjon av aktivitet og samhold, ble det ikke bare en dag for de ivrige trimbingoentusiastene, men et samlingspunkt som knyttet naboer, venner og familier tettere sammen.

Ved å kombinere trimbingo med en frisk gåtur i det fri, fikk alle deltakerne en rute på cirka 3 km. Disse rutene er ikke bare tilpasset alle aldre og ferdighetsnivåer, men også spekket med flott natur og overraskelser underveis. Familievennlige ruter ga muligheten til å oppdage nærmiljøet på en ny og engasjerende måte.

Barnas gledeshyl kunne høres fra hoppeslottet, og den åpne kiosken bugnet av deilige fristelser og forfriskninger. Selv om hovedfokuset var på Trimbingo, ble dagen like mye en feiring av fellesskap og samhold blant alle fremmøtte. Smilende ansikter, glade barn, og et yrende liv gjorde området om til et pulserende hjerte av aktivitet og glede.

En særdeles populær tilføyelse var trøstepremiene, som sikret at alle gikk hjem med noe under armen – en påminnelse om at det å delta og bidra til fellesskapet er det viktigste av alt. Denne inkluderende gesten ble møtt med begeistring og takknemlighet.

Gjennom arrangementet har Tollnes skapt mer enn bare en trimtur; det har blitt et samlingspunkt på søndagene som fyller nærområdet med liv, latter og fellesskapsfølelse. Mange positive tilbakemeldinger har strømmet inn, med ros til det velorganiserte arrangementet, den inkluderende atmosfæren og den engasjerende aktiviteten.

Med solen som den perfekte ledsager, ble denne rekorddagen en uforglemmelig opplevelse og et vitnesbyrd om hva et samlet nærmiljø kan oppnå sammen. Tollnes har vist at samhold, innsatsvilje og felles glede kan skape små mirakler og bli en kilde til gode minner for alle involverte.

Vi gleder oss allerede til neste søndag og takker alle som var med på å gjøre denne dagen til en strålende suksess!

TOLLNES HELE LIVET