fbpx

Oppstart av Jentegaming

Hei

Vi vil gjerne invitere alle jenter til «Jentegaming» Fredag 17 november! Dette blir en morsom aktivitetsdag med masse gaming, samarbeid og nye vennskap

Det er gratis å være med 🙂 Eneste kravet er å bli med på Spond og melde seg på der. Spond gruppekode: SRREE

Vi spiller ulike spill og aktiviteter som passer for alle ferdighetsnivåer, enten du er nybegynner eller en erfaren gamer. Dette er en flott mulighet til å møte andre jenter med samme interesse og dele gaming-opplevelser sammen. Vi sørger for en inkluderende og vennlig atmosfære der alle kan føle seg komfortable. Du trenger ingen tidligere kjennskap eller ferdigheter for å være med på en dag fylt med moro og konkurranser!

Gaming har mange potensielle fordeler for jenter (og gutter også!). Her er noen grunner til hvorfor gaming kan være bra:

  1. Sosialt samspill: Gaming gir muligheten til å samhandle med andre spillere, enten det er gjennom samarbeid eller konkurranse. Dette kan hjelpe jenter med å utvikle sosiale ferdigheter, samarbeidsevner og bygge vennskap.
  2. Problemløsning: Mange spill inneholder komplekse utfordringer som krever rask tenkning og problemløsning. Dette kan bidra til å utvikle kognitive ferdigheter og kreativ tenkning.
  3. Mestring: Å forbedre seg i et spill over tid gir en følelse av mestring og selvtillit. Dette kan være spesielt styrkende for jenter, da det kan motvirke stereotypier om at gaming er forbeholdt gutter.
  4. Diverse interesser: Gamingverdenen har et bredt spekter av sjangere, fra eventyr og rollespill til strategi og sportsspill. Dette gir jenter muligheten til å finne spill som interesserer dem og lar dem utforske ulike aspekter av sin personlighet.
  5. Karrieremuligheter: Gamingindustrien har vokst betydelig og omfatter ikke bare spilling, men også streaming, design, utvikling og e-sport. Dette gir jenter muligheten til å utforske karrieremuligheter innen et felt som tidligere var dominert av menn.
  6. Kreativitet: Noen spill tilbyr muligheten til å skape og tilpasse verdener, karakterer eller historier. Dette kan fremme kreativ tenkning og uttrykk.
  7. Stressavlastning: Gaming kan være en måte å slappe av og lindre stress på. Det gir en mulighet til å forsvinne inn i en annen verden og fokusere på noe givende og underholdende.
  8. Inkludering: Som flere jenter blir involvert i gaming, bidrar dette til å skape en mer inkluderende og mangfoldig fellesskap. Dette kan føre til en positiv endring i holdninger og stereotyper knyttet til gaming.

Vi gleder oss til å se deg der!

Vennlig hilsen
Tollnes E-Sport