fbpx

Pokemon GO-konkurranse

Er du klar for en annerledes utfordring? Bli med på Tollnes E-Sport sin Pokémon GO-konkurranse og grip sjansen til å vinne flotte premier!

📅 Datoer for konkurransen: 30. oktober til 12. november.

🚶‍♂️ Slik deltar du:

  1. Gå turer – Jo flere kilometer, desto bedre!
  2. Ta bilder – Fange kule øyeblikk fra turene dine med Pokémon GOs foto-funksjon. Kreativitet premieres!

📩 Innsending av progresjonsbilder:
For å være med i konkurransen er det et krav at du sender inn progresjonsbilder enten via vår Facebook-side eller til vår e-postadresse. Dette gir oss en sjanse til å følge med på alle de spennende øyeblikkene underveis! OBS! Si i fra dersom du ikke ønsker at vi deler deres bilder i våre kanaler. Bilder og Pokemon fanget på våre Pokestop eller Gyms vil ha en fordel!

🏆 Premiering:
Vinneren vil bli den med flest gåtte kilometer kombinert med de kuleste bildene! Vi har en flott premie i vente til vinneren, så gi alt!

BONUS: Battle-konkurranse!
Merk datoen: 19. november!
Vi inviterer til en spennende Battle-konkurranse i ulike kategorier. Bruk tiden frem til da på å fange og trene opp dine beste Pokémon, og se om du har det som trengs for å stå igjen som den ultimate Pokémon-mesteren!

📣 Oppfordring:
Del dine progresjonsbilder, beste fangster, og turopplevelser med oss på sosiale medier ved å bruke hashtaggen #TollnesGoChallenge #Gamingforalle #vikenfiberforgamers og tægg @tollnesfotball og @vikenfiber

📍 Oppmøte for Battle-konkurranse:

  • Dato: 19. november
  • Tid: Klokken 12:00
  • Sted: Tollnes E-Sport, Nedre Mastermyr 21, 3736 Skien.

Måtte den beste Pokémon-treneren vinne! Lykke til! 🍀🔥🌊🍃🌪️🌈🌟

Tollnes Hele Livet!