fbpx

Seiersrekken fortsetter!

Tollnes gutter 14-lag, kjent for sin imponerende spillestil og lagånd, har igjen bevist sin styrke i Telemarksmesterskapet i five-a-side fotball. I en spennende finale står Tollnes G14 gul lag mot Tollnes G14 sort lag, et oppgjør som lover å bli en minneverdig treningskamp.

Selv om Tollnes sort viser en brennende lyst til å vinne, står lagseieren høyest for begge lag. Det blir en kamp der samhold og felles stolthet er i sentrum, uavhengig av hvem som til slutt hever trofeet. Med både førsteplass og andreplass sikret, tar Tollnes med seg to pokaler hjem, et bevis på deres dominans i turneringen.

Tollnes Hvit, tredjelaget i denne formidable klubben, viste også styrke og lagånd, selv om de røk ut i gruppespillet. Deres innsats og engasjement bidro til at Tollnes som helhet gjorde en fremragende innsats i Telemarksmesterskapet.

Denne suksessen er et vitnesbyrd om den harde treningen, dedikasjonen og det kameratskapet som alle Tollnes-lagene har vist gjennom sesongen. Med en slik holdning og ytelse ser fremtiden lys ut for Tollnes gutter 14.