fbpx

Sesongstart for Tollnes damelag

Bli med bak kulissene: En prat med Damelagstrener Rune Jensen

Vi har tatt en prat med damelagets trener, Rune Jensen, der han deler sine tanker om det kommende fotballåret. Videoen gir et unikt innblikk i sesongoppkjøringen, lagets mål for 2024, og tankene hans før kveldens spennende kamp.

Rune Jensen, som har ledet damelaget gjennom flere sesonger, åpner opp om de strategiene de har lagt for å sikre suksess i år. «Vi har jobbet hardt i pre-season, styrket lagånden og fokusert på å forbedre vår fysiske og taktiske form,» sier Jensen. Han deler også sine ambisjoner for sesongen, hvor målet er ikke bare å konkurrere, men å dominere i ligaen og bringe hjem seire og til slutt…. OPPRYKK!

Kveldens kamp tegner til å bli en nervepirrende affære, og Jensen benytter anledningen til å oppfordre alle til å delta. «Vi trenger all støtten vi kan få,» forklarer han. «Derfor håper jeg å se masse folk på stadion som er klare til å heie jentene frem til seier!»

For å gjøre kampdagen enda bedre, er kiosken på stadion åpen og tilbyr et bredt utvalg av snacks, drikkevarer, og veldig god kaffe. Tollnes hele livet!