fbpx

Siste hjemmekamp vs Stathelle og Langesund

Møt opp til sesongens siste hjemmekamp mot Stathelle/Langesund!

Hei, kjære Tollnes-supportere!

Når høstens blader danser og temperaturen faller, vet vi at sesongavslutningen nærmer seg. Denne tirsdagskvelden gir Tollnes deg en siste mulighet til å oppleve magien av live A-lags-fotball på hjemmebane, når vi tar imot Stathelle/Langesund fra solkysten av Telemark.

Begge lag har sikret sin plass i 4. divisjon neste år, men det betyr ikke at vi mangler grunner til å gi alt på banen. Vi husker godt det siste møtet med Stathelle/Langesund. Til tross for at vi hadde vårens form i beina, klarte de å komme unna med seieren. Men nå er vi klare for revansje!

Våre motstandere har vært i god form. Stathelle/Langesund sikret seg nylig et sterkt poeng etter uavgjort mot Hei. Men vi har også gode nyheter å dele – Tollnes seiret over Storm i et drama av en kamp hvor våre gutter aldri ga opp, og vant til slutt fortjent 2-4!

Det er siste hjemmekamp for sesongen, så vi oppfordrer alle til å komme og støtte laget. Føl spenningen, heia på gutta og nyt stemningen fra tribunen. Og bekymre deg ikke for snacks – kiosken er selvfølgelig åpen!

Vi lover deg en ettermiddag med intensitet, lidenskap og samhold. Så ta med deg familien, venner og kjente, og bli med oss i å feire fotball, fellesskap og lokal stolthet.

Vi ønsker alle velkommen til kamp! Møt opp og vis at Tollnes har de beste supporterne! 🟡⚫

 

Tollnes hele livet!