fbpx

Takk for Støtten og God Sommer!

Da var vårsesongen for Tollnes damelag over, og vi kan se tilbake på en rekke flotte prestasjoner. Sesongen ble avsluttet med en imponerende storseier over Herkules, noe som plasserer oss på en solid 2. plass, bare ett poeng bak førsteplassen. Dette er spesielt imponerende med tanke på at vi har en mindre tropp enn mange av lagene rundt oss. Jeg er utrolig stolt av innsatsen til laget. Når vi er på vårt beste, kan vi slå hvem som helst i denne divisjonen. Sier trener Rune Jensen.

Selv om vi har hatt noen kamper som har vært under pari, har vi alltid klart å slå tilbake. Nå ser vi frem til en ukes trening, før vi tar 2-3 uker med egentrening. Deretter går vi inn i en tøff, men nødvendig to-ukers treningsperiode for å være klare til de tre siste kampene før sluttspillet starter. Det er avgjørende å ende på en 1. eller 2. plass før sluttspillet, da det deles ut poeng til de fire beste lagene (8 poeng til nr. 1, 6 til nr. 2, osv.).

Vi ser også etter å styrke troppen ytterligere og hadde prøvespillere på besøk allerede helgen som var. Målet er å hente inn 4-5 nye spillere før høstsesongen, slik at vi kan kjempe helt til siste slutt.

En stor takk går til våre trofaste fans som reiser rundt og heier på oss. Det er fantastisk å se dere støtte oss gang på gang❤️. Vi håper å se dere til høsten også⚽️⚽️. Vi vil også rette en spesiell takk til Kenneth som alltid stiller opp som speaker😊.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og gleder oss til en spennende høstsesong sammen med dere!

Med vennlig hilsen,
Tollnes Damelag 🌞⚽️🌞