fbpx

Terminlisten er ute for 2024

Sesongen 2024 nærmer seg!

Det er med stor glede vi kan meddele at terminlisten for den nye sesongen er her! Vi åpner ballet med en spennende bortekamp den 8. april mot Urædd, en motstander som alltid byr på solid konkurranse. Deretter venter vi Notodden 2 på hjemmebane før vi tar turen til Odd 3. Vi ser fram til en sesong med mange flotte kamper og kan nesten ikke vente med å komme i gang.

I fjorårets høstsesong viste guttene en fantastisk innsats, med glød og en vilje til å vinne sammen. Det var en fryd å følge med på deres utvikling og vi er spente på å se denne energien videreføres inn i den nye sesongen.

Vi er også begeistret for å kunngjøre at hele fjorårets tropp fortsetter sammen, og Jon Henrik Enggravslia står støtt ved roret som hovedtrener. Hans entusiasme og strategiske tilnærming lover godt for sesongen som kommer. Med en klar og fremoverlent spillestil, som skal finpusses gjennom vinteren, ser vi frem til å presentere et lag klart for nye utfordringer.

Selv om troppen vår er sterk, er den også noe tynn. Vi ser derfor etter flere spillere som brenner for å representere Tollnes i gult og sort gjennom 2024. Dette er en flott mulighet for spillere som ønsker å utvikle seg og bidra til lagets suksess.

Klubben opplever en positiv vekst, og mange av våre yngre spillere får muligheten til å hospitere med A-laget. Dette, sammen med den gode jobben som gjøres i ungdomsavdelingen, er noe vi er svært stolte av. Bare denne uken har vi hatt to spillere som har gått videre til regionsamling! Vi oppfordrer alle unge talenter i området til å bli med på denne spennende reisen.

Til slutt, vi kan knapt vente med å sparke i gang sesongen og håper å se mange av dere på tribunen. La oss sammen sørge for at Fort Tollnes står sterkt og støtt gjennom hele sesongen!

Med sportslig hilsen, Tollnes FK
TOLLNES HELE LIVET