fbpx

Tett oppgjør mot Storm/Fossum!

Det ble dessverre et tap i vår første seriekamp i år, men det var mange positive elementer å ta med seg. Første omgang var jevn, selv om Storm/Fossum styrte spillet en del. Vår keeper gjorde en fantastisk jobb i målet og stoppet flere av forsøkene deres.

Vi falt litt av i markeringen, noe som tillot Storm/Fossum å ta en 0-1 ledelse før pausen. Pausepraten var effektiv, og laget gikk ut på banen med fornyet energi i andre omgang. Vi presset dem tilbake og fikk tildelt en straffe. Selv om det første forsøket ikke gikk inn, satte Elisabeth returen i mål. Jeg følte vi hadde kontroll over kampen etter det og burde virkelig ha omsatt flere sjanser til mål.

På nytt ble våre markeringer vårt svake punkt, og de klarte å score på en heading fra et frispark. Selv om resultatet ikke gikk vår vei, er jeg svært fornøyd med lagets innsats i andre omgang. Kondisjonen til jentene er imponerende.

Det er også verdt å nevne at vi hadde to 15-åringer, Shabnen og Mariana, som spilte fra start. De bidro sterkt, og det lover godt for fremtiden. Totalt sett spilte vi jevnt med et sterkt Storm/Fossum-lag.

Vi tar med oss lærdommene fra denne kampen og ser frem til å komme tilbake sterkere. Takk for støtten. Heia Tollnes damelag!