fbpx

Tollnes Fotball Bidrar til et Varmere Samfunn denne Julen

I en tid hvor samfunnets behov for hjelp og støtte blir stadig mer synlig, tar Tollnes Fotball et viktig steg for å gjøre en forskjell. Med stor glede annonserer vi at vi bidrar til Alternativ Jul Grenland ved å tilby vårt lokale helt kostnadsfritt.

Vi i Tollnes Fotball forstår at julen kan være en utfordrende tid for mange. Derfor ønsker vi å bidra på vår måte for å gjøre denne tiden litt lysere for de som trenger det mest. Med denne gesten håper vi å skape en følelse av fellesskap og varme i vårt lokalsamfunn.

Takket være innsatsen fra våre fantastiske frivillige og støttespillere, har vi lagt grunnlaget for en minneverdig og hjertevarmende julaften for alle. Dette initiativet speiler vår tro på at sport og samfunnsengasjement går hånd i hånd, og vi er stolte over å kunne spille en rolle i å gjøre julen litt lysere for dem som trenger det mest.

Vi ser frem til en magisk julaften med Alternativ Jul Grenland, og vi ønsker alle en fredfull og gledelig jul.

Bli med på Spleis

Alternativ jul i Grenland

Bli med på laget skape varme og gode minner for mennesker som har et behov. Pengene som samles går til mat og drikke samt gaver til barna og leie av minibuss for hente de som ikke har muligheten komme selv pga 24 des er vanskelig ang kollektiv trans.

Behovet for hjelp i dagens samfunn er nødvendig, vi ønsker på vår måte å bidra der behovet er merkbart. Vi er på god vei, hvor noen gode støttespillere og frivillige har lagt tilrette for en mulighet for en fin julaften for alle.

Vi ser alikevel at behovet for en spleis er tilstede, og vi ønsker et bidrag hjertlig velkommen.

Alle pengene som blir samlet inn går til vårt arrangement på julaften for de som ønsker noen å feire jul med. Vil du være med å bidra til en flott julefeiring for barnefamilier, enslige med og uten nettverk?
Ingen skal behøve å sitte alene på julaften hvis det ikke er selvvalgt. Alternativ jul Grenland arrangerer julaften på Tollnes for dem som ønsker det.

Vær med å støtte Alternativ jul Grenland på SPLEIS her: https://www.spleis.no/project/355538
Vi ønsker gjestene velkommen til tradisjonell norsk julemat, riskrem, kaffe og kaker. Julesang, overraskelser, pyntede  lokaler og sammen sørger vi for god julestemning. Arrangementet er alkoholfritt og gratis for deltakerne.

Link til påmelding: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAEaZ0xBsBhUOTYzVlpTRUNYVU1IS1JIT0FMQ1FaUzZETy4u

Alle pengene som samles inn går til julefeiringen på Tollnes. Overskuddet blir donert videre til seriøse aktører i Grenland innefor humanitært arbeid.

Tusen takk for all støtte til arrangementet.