fbpx

Tollnes-spiller tatt ut til talentleir

Uttak til guttenes samling i Porsgrunn

Talentleiren for gutter varer fra 29. juni til 3. juli. Leder for landslagsskolen. Håkon Grøttland, skriver følgende til de uttatte spillerne:

Du er tatt ut til samlingen fordi du har overbevist flere over tid om at du har mye av det vi ser etter hos den «norske spilleren»; Kjærlighet til spillet, fart i beina, ball og hode samt spisskompetanse. Målet med samlingen er at du skal få referanser på hvor lista ligger for å spille med flagget på brystet, og at du tar med deg dette tilbake i trenings- og kamphverdagen.

Tollnes-spiller tatt ut

Det er med stor stolthet og glede vi kan meddele at vår egen Noah Evensen har blitt tatt ut til Equinor Talentleir! Noah er en ekte Tollnes-gutt, og vi i klubben er utrolig stolte av hans prestasjon og utvikling.

Noah har gjennom mange år vist en imponerende dedikasjon og seriøsitet til sporten. Trenerteamet og hele klubbmiljøet i Tollnes har fulgt hans reise med stor beundring. Dette uttaket er en bekreftelse på det harde arbeidet han har lagt ned på trening og i kamper, samt hans evne til å vise fremgang både teknisk og taktisk.

Noah er tatt ut til Equinor Talentleir Future samling. En prestisjefylt samling for unge talenter som viser stort potensial for fremtiden. Dette er en arena hvor unge spillere får mulighet til å utvikle seg videre og få verdifull erfaring mot toppen av norsk fotball.

Vi i Tollnes ønsker Noah lykke til på Talentleiren og ser frem til å følge hans videre karriere. Vi er sikre på at han vil representere klubben på en utmerket måte og inspirere mange unge fotballspillere til å følge sine drømmer med hardt arbeid og dedikasjon.

Gratulerer, Noah! Dette er bare begynnelsen på en spennende reise. Heia Tollnes!