fbpx

Tollnes vs Snøgg 2

I dag står vi overfor en avgjørende kamp, en kamp som vil definere vårt lag og vår sesong. Vi er her for å kjempe og dette er øyeblikket hvor vi kan vise hva vi virkelig er laget av. Dette er øyeblikket vi har trent for, svettet for, og ofret for. Vi har hatt en god treningsuke. Spillerne er og ønsker å slå damene fra Notodden!

Motstanderen vår, Snøgg 2, er en verdig utfordrer. De har også jobbet hardt for å komme hit, og de kommer ikke til å gi oss noe gratis. Men husk, vi er ikke her for å la noen ta disse poengene fra oss. Vi er her for å kjempe, for å vinne og for å vise at Tollnes sitt damelag er en kraft å regne med!I dag skal vi gi alt på banen. Vi skal løpe raskere, spille smartere, og jobbe hardere enn noensinne. La hver pasning være presis, hver takling være nådeløs, og hver sjanse bli tatt. Vi har fortsatt en del spillere skadet, men troppen begynner å se bedre ut! Synnøve fikk sin debut mot Storm og Emma får nok debuten i denne kampen. Vi har en 14-åring i startelleveren og 2 på benken. Det gror godt i Tollnes sin jentegruppe. Trenerteamet gleder seg og er optimistiske.

Vi håper publikum møter opp for å støtte oss, så vi kan gi dem en kamp de aldri vil glemme. Vise dem den lidenskapen og dedikasjonen som kjennetegner Tollnes.

La kampen begynne! Tollnes hele livet!!!