fbpx

Trenerens Tanker Før Kampen Mot Stathelle/Langesund

Tollnes Fotball står overfor en spennende utfordring i kveld når de møter Stathelle/Langesund. Trener Jon-Henrik Engravslia er klar på hva som er målet: tre poeng. Han sier at laget trenger tre poeng og at treningsperioden inn mot kampen har vært god, og laget er godt forberedt. Engravslia er spesielt fornøyd med å ha Matti tilbake fra skade, og han vil være en viktig spiller for laget.

En annen spiller som vekker oppmerksomhet, er Mahdi Saada, som spiller sin første kamp for Tollnes. Vi  gleder seg til å se hva Mahdi kan bidra med på banen og kommenterer at det blir moro å se Mahdi i aksjon.

Engravslia er også opptatt av å fortsette utviklingen av de unge spillerne. Flere G15-spillere er med i troppen til kveldens kamp, noe som gir dem verdifull erfaring. Blant disse er Oscar, som får fornyet tillit og starter kampen. «Det er viktig for klubben å gi de unge spillerne muligheten til å utvikle seg, og jeg har stor tro på at de unge spillerne vil gjøre en god innsats og bidra til laget.»

Kampen mot Stathelle/Langesund er viktig for Tollnes, og laget er klar på hva som må til for å sikre seieren. Han avslutter med å si at laget må være fokuserte og spille sitt spill.

Vi ser frem til en spennende kamp og håper på å kunne feire tre poeng etter kampen.

Heia Tollnes!