fbpx

Tung sesongstart

Tollnes stod overfor en vanskelig utfordring i sesongens første kamp, da de møtte Urædd på bortebane. Kampen, som fant sted på Urædd sitt kunstgress, endte med et tungt 4-0-tap! Tollnes følte fraværet av flere nøkkelspillere grunnet skader og andre forpliktelser.

Urædd demonstrerte sin styrke og dominerte spillet gjennom hele kampen, noe som resulterte i en klar seier. Det var en tøff kveld for Tollnes, som hadde håpet på en positiv start på sesongen. Skadesituasjonen i laget bidro til utfordringene på banen.Til tross for nederlaget, er det viktig for å se fremover. Sesongen er lang, og dette var kun den første av mange kamper. Laget vil bruke denne erfaringen til å bygge og forbedre seg for fremtidige oppgjør.

Tapet understreker betydningen av å jobbe med å komme tilbake fra skader og forberede seg enda bedre til neste kamp. Det er mye arbeid som gjenstår, men med tid til å justere og forbedre, er det fortsatt stor tro på at vi kan komme sterkere tilbake.

Laget har tidligere vist evne til å overvinne motgang, og med et sterkt fellesskap og en klar plan for hvordan vi kan forbedre oss, er det alle grunner til å se positivt på fremtiden. Den kommende tiden vil bli brukt til å styrke laget, jobbe gjennom skadesituasjonen, og sikre at de er bedre forberedt for de neste kampene.

Vi takker også alle som møtte opp på denne kalde natten for å se og heie på gutta!

Tollnes Hele livet!