fbpx

Vårens siste kamp i kveld mot Hei IL

I kveld braker det løs på Tollnes Stadion når vi tar imot Hei IL klokken 20:00. Denne kampen er avgjørende for Tollnes, som kjemper for å kutte ned avstanden til lagene foran oss på tabellen. Pr. nå ligger vi under streken, men med seier i kveld kan vi redusere avstanden til bare 3 poeng fra å være over streken. Dette gir oss en gyllen mulighet til å forbedre vår situasjon og klatre oppover på tabellen til høsten!

Etter et ufortjent tap i forrige kamp mot Gulset, er det viktig for oss å sikre poeng i dagens kamp. Men dette betyr ikke at vi går bort fra vår langsiktige satsning på å bygge et sterkt lag for fremtiden. Tollnes stiller med tre G15-spillere fra start, i tillegg til flere unge talenter som vil få sjansen til å vise seg frem. Dette viser vårt fokus på å utvikle unge spillere og gi dem verdifull erfaring i tøffe kamper.

Vi oppfordrer alle våre supportere til å komme og støtte laget. Deres støtte kan være den avgjørende faktoren som hjelper oss til seier. Møt opp, lag liv og røre, og la oss sammen heie Tollnes til tre viktige poeng!

Heia Tollnes!